Софтуер за нотариуси, адвокати и съдебни изпълнители

Нови нотариуси 2018

Приемете нашите поздравления за успешното Ви класиране на конкурса за Нотариуси. Честито и пожелания за успешна работа още от самия старт!

Специализираният софтуер в нотариалните кантори в днешно време е незаменим елемент от работното ежедневие. Представяме Ви нашата система Нотарис – логичният избор. Това е нотариалната информационна система:
– която създадохме още през 1998 г. и развиваме с грижа и внимание вече 20 години
– на която с основание разчитат в ежедневната си работа над половината Нотариуси в България
– притежаваща богата функционалност, логичен за потребителите и дружелюбен интерфейс
– предлагаща иновативни технологични решения – интеграция с допълнителните модули Нотарис – скенер за лични документи, Нотарис архиватор и др.
– отчитаща всяко Ваше желание, предложение или идея за нововъведения
– гарантираща постоянна обратна връзка и директен контакт с разработчиците
Всичко за Нотарис можете да видите на нашия Интернет сайт www.notaris.bg, а с нас можете да се запознаете лично и веднага на нашите телефони 0888 669 530 и 0886 669 530.

И ако сте изправени пред избор на софтуер, нека онагледим тази отговорна дилема метафорично:
Представете си, че сега е сезонът на Вашите любими плодове. Какво ще предпочетете: да ги подберете свободно плод по плод от производителя, когото Вие лично познавате или да вземете от супермаркета предварително опакован от някой друг пакет, без да сте сигурни какво точно съдържа и без да можете да го промените …

В допълнение, специално като реверанс към Вас – стартиращите сега своята практика Нотариуси предлагаме 25% намаление от цената на продукта, което е валидно за периода до 30.06.2019.

Ние вярваме, че заслужавате лично и подобаващо отношение и продукт от висок клас, затова очакваме да изберете Нотарис – логичният избор.